23.11.2008 г., 8:50 ч.

Детството 

  Поезия » Гражданска
604 0 4

ДЕТСТВОТО

 


Живота с децата изживяваме по детски.
Приемаме в сърцата техните мечти.
Отваряме душата си за нашто детство,
за миналото що ли рониме сълзи.
Понякога държим се ний по детски,
ревниво гледаме на техните игри.
Увлечени от бурното ни ежедневие,
не виждаме в техните сърца сълзи.
Въпроси често неудобни ни задават,
причина търсим отговор да не дадем.
Убягват бързо те от нашите обятия.

По пътя наш не ще ги поведем.
По нови пътища вървят те днеска,
те искат тях да разберем.
Не - това не е гротеска,
любов в душите нека им дадем.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??