5.02.2019 г., 11:38 ч.

Девойко прекрасна 

  Поезия » Любовна
426 0 0

В нощната прохлада

душата ми нежна, млада

под луна и звезди

иска да забрави беди.

И ти, девойко прекрасна,

спаси ме от самота ужасна

и като птиче волно полети

сред хиляди мечти,

като роза чудна цъфти.

И душа на теб се моли -

спаси ме от неволи,

камък от сърце свали,

поне за миг да сме сами...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??