Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Критик е той, най-чистата порода,
помазан със безгрешие в очите си.
Такъв да го удара ли, или да го онода?...
Без полза е! На глупотевините си такъв държи
дори и Бог да го обори с доброта,
дори светът от смях да се залее -
Да, с диагноза Дървена глава
е същият и нека си живее
във своята илюзия на Вечно прав -
Не е единствен с тази патология...
Тъй за святост претендираше един манаф
и ври в казана днес... но туй отделна е история...
02.02.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени