30.09.2019 г., 12:41 ч.

Диета 

  Поезия » Хумористична
1393 4 7

Все ми се иска фигура топ,

да отслабна, но може ли с хапче?

На лукс е привикнал черният дроб,
с морски дарове и кебапче.

 

Тъй, ако може, с някое чайче
да стопя мазнина от гуляй,
виждам се вече плейбой бяло зайче,
но първо пържолка и вино ми дай!

 

Четох, че с течности сваля се лесно,
ей ти нà – биричка, супа шкембе,
мъча се аз, но хич не е честно,
гледай ги слабите – с ген „кльощаве“.

 

Колан ще си купя, сауна, масаж,
да може поне да полегна,
че ходих на фитнес веднъж или дваж,
но клинчето доста ме стегна.

 

Не е за движение мойто бедро,
прелест е то за галерия.
Я да се видя... Ах, чудно било!
И топли ми кокала целия.

 

Оглеждам се още и чудя се с глад,
да боря ли днеска килото?
Дъвча си лакомо ред шоколад.
Чи ко ми е? Пълня окото!

© Петя Гечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??