9.09.2007 г., 14:24 ч.

Дихание 

  Поезия
479 0 2

Две тела горещи,

допрели се едно до друго,

на тиха музика и ароматни свещи,

фантазия ли  бе или пък чудо.

 

И тъй родиха се мечтите,

за сливането на телата,

на влюбените във очите,

свят, вселена и душата.

 

Устните докосваха се с трепет,

магията подаде им ръка,

получи се вселенски шепот,

понесоха се като лодка по река.

 

Ръце и шия, гръд гореща,

божествени бедра,

и май нашепваха си нещо,

Небе, природата и цветните ядра.

 

Страст изгаряща, пламтяща,

две души се извисиха, слънце,

нуждата от ласки  е крещяща,

нежното любовно зрънце.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??