12.08.2014 г., 8:31 ч.  

Дилема 

  Поезия » Любовна
774 0 1

 

Тъмно е вече,
но сърцето не спи...
Как ли, та ти си далече,
и няма кой да го утеши.

 

И пак се ядосвам...
Вината е твоя!
Дори не искам да започвам,
защо ли... болката остава моя!

 

Трябва да те мразя,
от теб да се отричам...
А аз спомена пазя,
и мечтая към тебе да тичам!

Бих ли простила?
И аз вече не знам...
Тъгата ме е сломила
и нямам какво да дам.

 

Обичах те силно,
какво ли говоря?
Обичам те силно,
дори не мога да се престоря...

 

Но няма значение...
Само с тъгата си останах!
Далеч съм от забавление,
и се чудя защо се захванах?

 

Думи вече няма,
а тишината е напрегната...
Любовта беше голяма,
но ще бъде надмогната!

 

 

 

 

© Ева Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??