5.10.2014 г., 21:17 ч.

Диофантови криви мисли 

  Поезия » Друга
446 0 3

                      

 

                   Шейтан змия

                    змия

                      в пазва

                        пълзи...

                     ................

                   черна мравка

                 пъпли

               по

             оголени

           нерви...

               ...................

               тъмния

                 червей

                   на съмнението

                                      гризе

                                              съвеста ми...

                                     ....................

                                     търсейки

                                     решение

                                     на уравнение

                                     с три

                                     неизвестни...


                                          ?

© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,МИСАНА за вниманието и високата оценка!
    На Ана Милушева и на Неспящата приятелски прегръдки момичета и ви благодаря за вниманието!Росен
  • Интересно и оригинално! Тук си някак по-различен, но това ми харесва.
    Поздравления!
  • Много оригинално, Росене! И графически и като съдържание.

    Поздравление и най-висока оценка!
Предложения
: ??:??