14.02.2009 г., 14:42 ч.

Директно към върха 

  Поезия » Друга
561 0 1

   Директно към върха

Аз вярвам, че трябва да мечтаеш
 и към звездите да дерзаеш.
  За да си винаги начело,
   летва вдигай смело.
    С нокти и зъби давай напред,
      така се бележат успехи безчет.
       Ако всеки ден залягаме и се потим,
        конкуренцията ще сразим!
         Да, да, да,
          директно към върха! 
           Усилия не сдържай,
            ритъма поддържай!
             Старай се от зори до мрак,
              докато паднеш. После пак!
               Стъпките мъчи,
                 додето музика звучи.
                  Да, да, да,
                   директно към върха!
                    Не търпи забележка
                      тази въртележка.
                        Издръжливост демонстрирай,
                           конкурентите панирай.
                             Имаш комплекси, уви,
                               вземи ги забрави.
                                 Право нагоре ти тръгни
                                   и славата грабни.
                                     Нагоре ще вървим,
                                       без да се уморим,
                                         докато върха не покорим.

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??