11.04.2018 г., 5:06 ч.  

Дишай 

  Поезия » Друга
338 0 4

                 Дишай моя нова мечта,

                 не затваряй очи уморена.

                 Грей над мен!Ти ярка звезда,

                 от обиди и злост затъмнена.

 

                 Дишай моя нова мечта,

                 знам от думи си ти наранена.

                 Грей над мен!Ти си бяла луна,

                 от неволи и страх замъглена.

 

                 Дишай моя нова мечта,

                 всеки ден в сърцето те нося.

                 Всеки миг ми даряваш крила

                 и от никого милост не прося.

    

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??