17.08.2010 г., 22:05 ч.

Дишам спомени 

  Поезия
1247 0 13

Дишам спомени,

парещи

късчета страст,

нощ от тичащи

мигове,

чаша вино

и треперещ

по устните глас...

Дишам спомени,

отлежали

парчета мечти,

с дъх на сбъдване

и със привкус

на безброй

разделени следи...

Дишам спомени,

гаснат нечии

думи след мен

като дим -

неотронени.

Тих и светъл

е новият ден.

Дишам спомени...

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??