Aug 17, 2010, 10:05 PM

Дишам спомени 

  Poetry
1241 0 13

Дишам спомени,

парещи

късчета страст,

нощ от тичащи

мигове,

чаша вино

и треперещ

по устните глас...

Дишам спомени,

отлежали

парчета мечти,

с дъх на сбъдване

и със привкус

на безброй

разделени следи...

Дишам спомени,

гаснат нечии

думи след мен

като дим -

неотронени.

Тих и светъл

е новият ден.

Дишам спомени...

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??