4.12.2009 г., 9:03 ч.

Дива лоза 

  Поезия » Еротична
967 0 7

Притихнах:
ти с длани
душата ми ваеш.
Аз трепнах
в теб струна,
изпих
снощен страх.
Оформяш ме:
млада, 
политаща,
лудо желана,
обичана,
чувствена -
утринен грях...

Смалих се
до миг:
люби ме,
изпий ме!
Дъх съм в дъха ти,
нотка в смеха:
мамеща,
чакана,
нежна
и трепкаща,

тясно
обвивам те,

дива лоза!

© Христина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??