29.11.2016 г., 23:06 ч.

Дива нощ 

  Поезия » Еротична
879 2 3

 

Грешно ли е? - шепна ти обичам.
В мен докосна всичко любовта,
боря се със нея, все отричам,
но чувствата нима са грехота?

Блъскам се като река пенлива,
тесни са ми тези брегове,
огън във кръвта ми се разлива,
пак взривявам нови светове.

Устните ми шепот тих опари,
страстно стене подивяла нощ,
Всички грехове са за Оскари,
щом раздават толкова любов!


Нека да се любим обич моя,
нека пламнат всички страхове,
нека да удавим с теб прибоя
и да сринем всички брегове!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??