Духовита.
Загадъчна романтичност.
Магнетична.
Богата душа.
Изтънчена.
Премерена суетност.
Любима.
Обич и сълза.
Есенна.
Приглушена дъждовност.
Чувствена.
Понякога сама.
Тъжна.
Неизказана виновност.
Свободна.
Синя тишина.
Земна.
Кадифена роза.
Щастлива.
Две прекрасни деца.
Хубава.
Без грим и поза.
Благословена.
Дивна жена.
(Посветено на една приятелка - една от малкото жени, които ценя и от които се възхищавам!)
© Нина Павлова Всички права запазени