13.04.2019 г., 10:14 ч.  

Диво полско цвете 

  Поезия » Друга
463 1 2

Повярвай ми,

не можеш ти да ме опитомиш,

единствено пред Бога се прекланям...

Поканих те, 

не искаш с мене да летиш, 

но знай,

на никого крилата си не давам... 

Ти искаше от мен 

да бъда най-покорна и послушна,

в саксията домашна да стоя, 

но чуй ме, 

аз съм диво полско цвете

и вирея само в горските поля ...

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всъщност да, така е ☺
  • Някои от дивите цветя са лековити,а в други са във прелестност отровите прикрити
    Който с тях започне да се занимава,трябва доста хубаво да ги познава 😁
Предложения
: ??:??