17.09.2007 г., 0:16 ч.

ДиЗ 

  Поезия
835 0 1
 

С тези трапчинки и кафяви очи
ти направо ме плени!
И всяка твоя усмивка попада в целта,
сякаш пеперуди пърхат в моята душа.

Когато ме докосваш ти, всяка

фибра в мен  трепти.

И сякаш ангелче си ти красиво,

което буди в мене всичко диво.

Въобще усещането е прекрасно,

дори и мъничко опасно.

И единственото обяснение, идващо

ми на ум е, че ти си един наистина

възбуждащ сън!

 



Пс:

Името е свързано с притежателя на трапчинките и кафявите очи :)

© Йоана Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??