С тези трапчинки и кафяви очи
ти направо ме плени!
И всяка твоя усмивка попада в целта,
сякаш пеперуди пърхат в моята душа.
Когато ме докосваш ти, всяка
фибра в мен трепти.
И сякаш ангелче си ти красиво,
което буди в мене всичко диво.
Въобще усещането е прекрасно,
дори и мъничко опасно.
И единственото обяснение, идващо
ми на ум е, че ти си един наистина
възбуждащ сън!
© Йоана Рангелова All rights reserved.