13.02.2012 г., 22:14 ч.

Джак от сенките 

  Поезия » Друга
614 0 1



Има някои които са стигали по пътя

Има някъде където обърнатата камбана е пропаст

Има син който е счупил дверите

Има

 

Но сега ще вървим

За да отнемем покорството

За да претворим несбъдността

За да сбъднем минутите

За секунда две

Сложили звън в очите

 

За да си отидем с тишината на залеза

 

Безкрайно претворяване на сенките Пиндаре

Съновнушение под сивите корени

Маята под бездушната пръст

След после

След винаги

След всички

 

За да ви посрещнем под слънчев лъч

 

 

Аз съм тук

Ти си тя

Ние бяхме взети

Онези са всичките

И да горим

И да горим

И да горим

 

 

Но сега ще вървим

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??