23.01.2020 г., 12:23 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна, Философска
777 0 0

Днес е нашата вселена.
В сънища ли е родена
болка ли е споделена
илюзия или оттенък...
Аз не искам да знам!
Аз не искам да знам...

© Петя Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??