23.04.2024 г., 16:11 ч.

Днес 

  Поезия » Гражданска
42 0 0

Новите ни дрехи правят елегантни,
старите доспехи казват - уникални,
за носа ни водят евтино купуват,
добрината вземат без да я търгуват.

 

Странен е света в който днес живеем,
вземат ни ума за да оцелеем,
бялото е черно, черното е бяло,
времето удобно векове е спряло.

 

Бог е на земята и сред всички нас,
той е във тълпата чака своя час,
и ще оживее, ако разберем,
че за да успеем трябва съберем.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??