7.12.2006 г., 11:19 ч.

Днес 

  Поезия
699 0 12

По-интимен от първото да”,

по-красив от люлчина песен,

по-свещен и от жива вода

е денят, който ти ми донесе!

 

По-замислена от листопад,

по-горчива от вино изпито,

по-жестока от клетва на брат

си, когато послушаш очите!!

 

По-реална от тежък проблем,

по-студена от минали чувства,

по-желана от метър въже

ще си, докато днес ме напускаш!!!

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??