Dec 7, 2006, 11:19 AM

Днес 

  Poetry
697 0 12

По-интимен от първото да”,

по-красив от люлчина песен,

по-свещен и от жива вода

е денят, който ти ми донесе!

 

По-замислена от листопад,

по-горчива от вино изпито,

по-жестока от клетва на брат

си, когато послушаш очите!!

 

По-реална от тежък проблем,

по-студена от минали чувства,

по-желана от метър въже

ще си, докато днес ме напускаш!!!

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??