30.04.2009 г., 0:16 ч.

Днес аз съм ти 

  Поезия » Любовна
787 0 0

 

 

Ти ме научи да се боря,

ти ме научи напреде да вървя.

Всяка сълза от лицето ми изтри,

ала днес пресъхнали са мойте очи.

От теб научих се да бъда лед,

и погледа студен откраднах аз от теб.

Научих се себе си да пазя

и жестоко сърцето си да браня.

Захвърлих и чувствата в сметта,

зарових всичко под снега.

Вътре в мен сега е буря

и виелицата всичко е помела.

В сърцето няма капчица любов

и не чува то ни вик, ни зов.

И моля те, не се сърди,

сега просто съм това,

което беше ти преди.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??