1.03.2007 г., 21:13 ч.

Днес децата... 

  Поезия
650 0 7
Днес децата...

Нишки любов украсиха ръцете ви –
с толкова радост завързани,
ярко преплели надежди и пориви,
а и с мъниста, та уроки
да не настигат мечтите ви...

Виждам как засияват очите,
колко сте мили и ласкави,
думи с усмивка,
приятелства, близост,
леко преливате в дланите.

И вярвам, ще бъдете –
силна пролет напъпила,
споделящи не само дните си,
а и съдбите, докоснали
красиви, отколешни символи...

© Доли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??