Mar 1, 2007, 9:13 PM

Днес децата... 

  Poetry
648 0 7
Днес децата...

Нишки любов украсиха ръцете ви –
с толкова радост завързани,
ярко преплели надежди и пориви,
а и с мъниста, та уроки
да не настигат мечтите ви...

Виждам как засияват очите,
колко сте мили и ласкави,
думи с усмивка,
приятелства, близост,
леко преливате в дланите.

И вярвам, ще бъдете –
силна пролет напъпила,
споделящи не само дните си,
а и съдбите, докоснали
красиви, отколешни символи...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??