23.12.2005 г., 14:48 ч.

"Днес и утре" 

  Поезия
719 1 0

ДНЕС съм унила, така е, откакто не съм с теб.
УТРЕ искам да бъда щастлива заедно с теб.
ДНЕС се преструвам и целувам друг, а не твойте очи.
УТРЕ искам да тържествувам тебе галейки.
ДНЕС умирам ако те видя с друга жена.
УТРЕ ще направя така, че само аз да съм ти в ума.
ДНЕС се ядосвам и ще предизвикам поредната кавга.
УТРЕ ще съжалявам и ще потърся примирение веднага.
ДНЕС танцувам бясно прегърнала друг.
УТРЕ съм наясно, че може и да не си тук.
ДНЕС се опитвам да те изтръгна от своето сърце.
УТРЕ залитам и търся опора в твойте ръце.
ДНЕС играя доста добре свойте игри.
УТРЕ се разкайвам и искам това да се прекрати.
ДНЕС те мразя и се опитвам да те забравя.
УТРЕ те обичам и мога и да се заричам.
ДНЕС съм плаха и стоя тихо настрана.
УТРЕ съм силна и достойна да бъда жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??