Днес ми е вино
И не ми е никак криво!
Утре може би ще ми е ракия…
Но това не предполага мирис на перспектива!
Уиски, ако е след месец, нека е без лед!
Емоции да има като нов мироглед!
Водката е за ентусиасти, нова Година, някой да не би да каза- “Аман от туристи!”.
Минават набързо, опустошават, боклука оставят и към нова дестинация се задават…
Шот текила, за киселото на живота, че без него няма да го има “Малибуто”.
Бейлисът не ми е слабост, защото има прекалена сладост.
А както знаем кафето без захар консумирам, защото нямам нужда от фалшива радост!
В главата май стана експлозия, наздраве за това безобразие!
© Никол Николова Всички права запазени