13.02.2009 г., 10:53 ч.

Днес пясък съм, а птица бях... 

  Поезия
606 0 8
Отде се взехте всички вие,
копнежи, блянове, мечти?
Не виждате ли, че съдбата ми е
невежа, злобна и руши
по пътя де каквото срещне,
без капка жал, с един замах,
след нея всичко свежо вехне -
днес пясък съм, а птица бях.
Затуй кръжете там, където
ще срещнете такъв синхрон,
в чиято красота човекът
да вкуси радостния плод!
Останала без блянове и без мечти,
душата моя умъртвена спи.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??