28.06.2016 г., 4:11 ч.  

Днес се събудих до теб, любими... 

  Поезия » Любовна
3357 29 67

Днес се събудих до теб, любими...

 

 

Днес се събудих до теб, любими...

в чувството на този поглед,

в докосването на духа и уханието ти,

в ласката на ръцете ти,

в безкрайноста на сладката ни целувка...,

в ударите на сърцето,

така нежно и страстно,

което ме кара да изтръпвам.

 

 Днес се събудих до теб, любими...

благодарна на небето и извисена до него

за тази толкова красива благословия

да заспя, да се събудя, да започна с теб

всеки ден и всяка нощ, всяко пътуване,

живота си, истински да го живея...,

наслаждавайки се на усмивките,

провокиращи в мен твоите прегръдки,

оставящи следи в нашата любов,

растейки всеки миг...

 

Днес се събудих в теб, любими мой...

запленена и потънала в очите ти,

които отразяват в душата ми

нежността на твоето същество...!

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??