6.04.2012 г., 20:14 ч.

Днес ти изпратих любовта 

  Поезия » Любовна
745 0 8

Днес смъмрих ветровете и вълните

 да те намерят там - на край света,

 да те докоснат и отворят ти очите

 за пролетната красота...

Подканих птиците да ти попеят,

 разлистих цветове,  листа,

 на слънцето лъчите да те сгреят

 и да родят в сърцето красота,

а в нея  обичта ми да засеят,

 да плисне буйна светлина

 и чувствата да никнат и да зреят

 подобно пролетни жита,

 и ветровете с нежност да ги веят

 и да разнасят аромата над света.

Да млъкнат и  да занемеят

 вихрушки зимни и студа -

 вместо тях цветя да се засмеят.

 В желание за тебе разтопих  леда,

 изпратих и вълните да целуват в ласки кеят

 и да прегърнат в  страст брега,

над тях с любов и чайки  да се реят...

Днес ти изпратих любовта.

 

06.04.2012

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??