26.07.2009 г., 11:37 ч.

Днес в бара е тъжно 

  Поезия » Друга
567 0 11

Днес в бара е тъжно


В бара квартален
"При Джако",
компания тъжна
запиваше яко -
с бира, със водка
и със коняк,
но беше мрачно
сега при тях.

Днес бяха погребали
приятеля Емо,
известен в квартала
с характера благ...
от света си отиде
той много рано  
и в душите на всички
сега беше мрак.

За съседите свои
той бе добър -
работлив, услужлив
и почти без кусур,
опора за всички тях
беше Емил
и никой не помнеше
зъл да е бил...

Днес в бара "При Джако"
е тъжно и тихо!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??