28.08.2013 г., 20:48 ч.

До другата есен 

  Поезия
614 0 4

Есента се разплака и тази година,

по мокри тротоари вървя.

Отново по старите стъпки ще мина -

бледа, измита следа.

Не исках спомен за тебе да будя,

но този дъжд май че е същият.

А аз по-различна не мога да бъда.

Само за миг те прегръщам.

И пускам те тихо  пак да си идеш

до другата есен по същото време.

Когато по старите стъпки ще мина

и същият дъжд ще напомня за тебе.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??