3.02.2021 г., 19:31 ч.

До дъно... 

  Поезия » Любовна
329 0 6

Щом болката за теб е вдъхновение -

ще страдам аз безспир и дни, и нощи.

Наливам ти от своето мъчение.

До дъно пий! От него има още.

 

Душата ми е чаша тънкостенна.

Пази я само и добре я дръж.

Без нея ти не ще си вдъхновена.

До дъно пий от нея... Отведнъж.

 

От мъката любовна имам много.

На глътки вземай я, опиянена.

И нищо, че във мен боли жестоко...

До дъно пий! Бъди ти... окрилена.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??