11.09.2009 г., 0:34 ч.

(... до дъно) 

  Поезия » Любовна
772 0 24

 

До дъно ли изпихме чашите,

та вече не звънят?

И  гледат се с тъга притихнали,

и глупаво мълчат.

До дъно ли?... С глави замаяни

мълчим и ние с тях,

в утайката на дните крадени

надничаме със страх...

 

До дъно! Полупразно времето

ги пълни със тъга -

налива споменът ни шеметно

кристална тишина...

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??