18.09.2009 г., 20:28 ч.

До... крайност 

  Поезия » Друга
631 1 9

Ти не искаш сега да говорим,

ала имаме толкова нещо за казване...

Аз готова съм с тебе да споря -

не очаквай да бъда прикрито-потайна.

 

Ти не искаш сега да говорим.

Все мълчейки, досега сме го правили.

Аз не ще ти попреча да ходиш,

ти опитай: речено-казано...

 

Ти не искаш сега да говорим.

Замълчи си, сама ще опитам.

Мисля вече - след толкова скитане,

имам ли още надежди за питане!?

 

Ти не искаш сега да говорим.

Зная, труден е първия опит.

Нека в мълчане преминат дните ни,

някога, друг път... ще го направим,

 

до... крайност.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??