4.03.2012 г., 14:11 ч.

До края 

  Поезия » Любовна
454 0 0

За тебе бяха  нощите и дните ми.

Но ти си тръгна, без да кажеш дума.

Душата ми светулкова се скита

уплашено самотна. И по друма

 

застигат я копнежни привидения,

мечти, вини, съмнения и грешки.

Тя търси прошка, моли за  спасение

от грехове и слабости човешки.

 

„Човек се ражда сам и сам умира” -

бе казал някой мъдро. Да се знае.

Ала Душата в безната се взира

и вечно чака Любовта. До края.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??