23.03.2019 г., 20:56 ч.

До М. 

  Поезия » Друга
449 2 4

Аз скитах по друмите пусти
на малкото китно градче...
бях тъжен и спомени търсих...
за своето болно сърце...

 

Тогава... далече пред мене...
те зърнах как крачеш напред...
затичах се бързо към тебе...
а ти ми отвърна: „Здравей”...

 

Случайно ли бе? Аз не зная...
но в тоя ден мрачен, студен...
ти стопли сърцето ми болно...
и радост безкрайна вля в мен...

 

22.03.2019г.
 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??