17.12.2007 г., 23:41 ч.

До мен си 

  Поезия » Любовна
779 0 3

ДО МЕН СИ

 

До мен си ти, целуваш ме отново,
на всички богове благодаря, до мен си.
В прегръдките си те задържам здраво -
не, няма да си тръгнеш ти отново.

Не чаках малко, дълго те жадувах,
сънувах твоите ласки, твоята прегръдка.
Сега си тук, отново аз те имам,
до мене остани завинаги, те моля.

Искам да те имам все до мен
без лъжи и празни обещания.
Искам да те има все до мен
в дни щастливи, в миг на отчаяние.

До мен си, ето те, целуваш ме отново,
на всички богове благодаря, до мен си.
Горещо ме прегръщаш, закълни се -
че няма да се тръгнеш ти отново.

 

10 -ХI. 2002 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??