13.07.2016 г., 15:23 ч.

До отричане 

  Поезия
389 0 3

 

 

 

Дълго след това 
ще дишам трудно.
Че свило се е синьото небе.
Няма да те има.
Ти си тръгна.
И всичкото обичане ми взе.
След теб ще имам 
залези в очите.
И белите ми листи 
ще са пълни с чернови.
Чувства от споделяне измити.
Истини, от които ще боли.
Някой ден отново ще те срещна.
И след всичко
пак ще те обичам. 
Мъничко. Поне така си мисля.
Хората се сбъдват.
До отричане.

 

 

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??