8.09.2011 г., 19:32 ч.

До под масата 

  Поезия » Хумористична
655 0 8


Барман, дай по още едно!
Днес ще живея няколко пъти...
Ще напущам последна любов,
ще умирам няколко смърти.

Но на т-третата чаша ме сп-при -

докато съм жив да не п-пия!
Как става т-така, че по т-три
ми е всичко и свят ми се вие?!?

Бар-рман! К'фо ши ми шипал?

Ишках, приятелю, люта р-ракия.
Ако има фода, шъ тъ шпипам!
Кога шъм тресфен - яко тъ бия!

Б-балман, къф е тоя шифот, егати?

Знайш как тъ обишам, шовече!
Помуш, маса мен ми шъ к-клати...
Опс, штой ши... Пуд нея шъм вечи.


01.09.2010*

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??