11.09.2018 г., 22:03 ч.

До поискване 

  Поезия » Любовна
212 0 0

Изпратих ти две
от най-силните думи.

Не написах адрес,
но с почерка влюбен,
треперещ от обич,
в плик запечатах
и пуснах го днес,

Не се вижда дата,
нито печата.
Ще дойде при теб,
когато в душата,
получиш вестта,
че някой дарил ти е любовта.

На гише "До поискване",
срещу топло сърце,
ще намериш "Обичам те",
две думи, в плик залепен,
изпратени само до теб.

Не днес, 
нито утре, а когато
моите чувства,
по-скъпи ще бъдат от злато.
И сърцето ти с тях
ще живее богато.
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??