11.11.2006 г., 16:17 ч.

До свършека 

  Поезия
833 0 0

До свършека


Живеем в кротост и “изслушване”
със тебе – средството хармония.
Целта ни не е цел, а живо вслушване –
и тръгвам, ...стигам ли я, все догонвам я.

Дерзай, така не е утопия миража.
Дерзай, и пясъка е във пустиня жар!
Хармония, откривам в теб куража си,
довеждаш го, горя ...в изстрадания дар...


08.11.2006г.

© Делфи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??