21.11.2012 г., 23:58 ч.

До там и обратно. Еднакво, но различно. 

  Поезия » Любовна
555 0 1

Със теб се запознах във топъл летен ден 
и заедно тръгнахме по моя път.
Разговорът ни течеше без проблем,
но в главата ми странни мисли почнаха да се въртят.

Усещах сякаш, че отпреди аз те познавам
и със тебе скоро тука съм била.
И по този път вървели сме, аз осъзнавам
в един мой сън, във чийто край останах сам-сама.

Решавам със съдбата да си поиграя
и слушам как разказваш ми за теб.
Макар за теб, за нас аз всичко веч да зная,
ще пробвам да измисля нов сюжет.

Целта достигнахме и казваш ми довиждане.
Но спри! Нали сценария да променя аз обещах.
Целувам те и чувствата ти почват да прииждат.
Да видим този път как ще се отървеш от тях.

© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!Понякога ни се струва,че пътищата и срещите са ни вече познати...или ни се струва,или наистина е така!Поздрави от мен.
Предложения
: ??:??