16.04.2009 г., 10:51 ч.

До Теб... 

  Поезия » Любовна
1041 0 31

               
                   До Теб...

 

 

Ти - който познаваш Душата ми,
някъде там от Отвъдното
и се втъка като почва в сърцето ми
от което все по-често покълваш...

Ти -  който познаваш копнежа ми,
като своите чувствени устни...
Ти си глътчица чиста и свежа
сред фалша на празнично лустро...

 

 

 

   >>> Искам да знам

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??