Apr 16, 2009, 10:51 AM

До Теб... 

  Poetry » Love
1042 0 31

               
                   До Теб...

 

 

Ти - който познаваш Душата ми,
някъде там от Отвъдното
и се втъка като почва в сърцето ми
от което все по-често покълваш...

Ти -  който познаваш копнежа ми,
като своите чувствени устни...
Ти си глътчица чиста и свежа
сред фалша на празнично лустро...

 

 

 

   >>> Искам да знам

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??