26.07.2008 г., 1:13 ч.

До утре 

  Поезия » Любовна
561 0 2

С "Добро утро" чакам аз
в ранни зори да ме събудиш,
да ме целунеш, да ти кажа в ранния час,

"Обичам те" - не искам да те загубя.
Когато слънцето се издигне,
и дойде време за "Добър ден",
ти в очите да ме погледнеш
и ще видиш как любовта изригва дълбоко от мен.

И тази вечер щом си легна,
мислено ще чуя "Лека нощ",
До утре, мили - ще ти отвърна,
заспивай вече, минава полунощ.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??