8.05.2018 г., 22:03 ч.

До утре... 

  Поезия » Еротична, Свободен стих
1132 0 1

Оставям те... да ме отведеш оттук...
да се понесем в пространствата...
после моят дъх да шептú „Настигнú ме...”
... и изгубили своите очертания...
да достигнем точката на съвършенството...
където времето е едничкото „сега”...
желанията се опростяват до „искам те”...
щастието е тръпката през телата...
и нежното отмаляване приспива мечтите...

до утре...

                                                 © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1462 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??