10.01.2008 г., 1:00 ч.

"До утре в 7!" 

  Поезия
484 0 3

"До утре в 7!"

Ще се разделим със сълзи горещи,
ще ни боли, но редно е така,
не забравяй как чакахме нашите срещи,
всеки ден в седем вечерта.

Но сега е много тежко,
дори не чакам с нетърпение,
защото е последна среща,
ще плачем много без съмнение.

Но сега нека да не плачем,
достатъчно ще скърбим след това,
да се излъжем, да си кажем,
че ще се срещнем утре в седем вечерта.

Да няма тежко сбогуване,
да няма онези кървави сълзи,
че последното целуване
до болка винаги горчи.

Хайде себе си да излъжем,
но прекалено трудно е това.
Гледай, почва да се стъмва,
хайде изпрати ме до дома!

Пускат се устни, дълго махат ръцете,
а аз през сълзи изкрещях:
- Утре да ми донесеш и цвете,
хайде, до утре в седем часа!!!


29.08.2005

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??