2.05.2023 г., 7:19 ч.

Добре си ми дошъл 

  Поезия » Хумористична, Друга
137 0 6
 

Стихчета редя си прости
всеки да ги разбере.
С тях посрещам свидни гости,
който иска, ги чете.

Добре дошъл си ми и ти,
пък дано ти и хареса.
Прочети с душа, с очи -
По-добро ли е... от секса :0))

 

12.04 2023.

 
 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??