27.07.2010 г., 18:59 ч.

Добро утро, моя любов 

  Поезия » Любовна
13228 0 13

Добро утро,
моя Любов,
във сърцето ми
светло изгряла.
Пак очите ми
дирят те с зов
и нашепват,
че без теб не съм цяла.
Пак дочувам камбани
със мисъл за теб
и люлея душата си
в длани от вятър.
И денят е прекрасен,
като утринен сън,
в който плувам,
летя и възнасям се в Рая.
Добро утро,
безконечна Любов!
С длани топли
рисувам ти птици
и изпращам ти
цветен букет
от усмивки
и нежни целувки.
Вън вали,
а във мене цъфтят
струи слънчеви
с дъх теменужени,
и гирлянди -
пожелания топли от теб
ме целуват
със твоите устни.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??